Foios acull les jornades del XatJove, un espai de trobada per a joves

En l'edició d'aquest any s'abordarà la gestió de les emocions, ja que ha sigut una de les demandes detectades

Guardar

Ajuntament de Foios
Ajuntament de Foios

Foios acull, els dies 31 de març i 1 d'abril, una nova edició de les jornades del XatJove, un espai de trobada per a la població jove de la localitat on tractar aquells temes que els interessen, preocupen o motiven, però també un espai on dialogar, debatre i experimentar a través dels diferents tallers organitzats, que sempre tenen com a objectiu dotar-los de noves eines que els acompanyen en el seu creixement personal.

En aquesta ocasió, s'abordarà la gestió de les emocions. Com ha explicat el regidor de Joventut, Paco Serrano, "es tracta d'una de les demandes detectades a través de les enquestes realitzades tant a les persones joves de Foios, com als i les professionals dels centres educatius".

D'aquesta manera, el divendres, 31 de març, el XatJove arrancarà, a les 16.00 h, amb la xarrada d'intel·ligència emocional 'Detecta la teua ansietat i estrés' que permetrà aprendre a identificar les emocions, reconéixer-les i ajustar-les per a millorar l'estabilitat mental. A continuació, es durà a terme un taller de ioga a les 17.30 hores. Ambdues activitats es desenvoluparan en l'Espai Jove de Foios.

Finalment, el dissabte, 1 d'abril, serà el torn dels tallers de skate i parkour, a les 10.00 h, en el parc Rei en Jaume. L'objectiu d'aquests tallers és que la població jove aprenga noves tècniques esportives que els ajuden a fomentar la superació personal millorant, així, la confiança i l'autodisciplina.

El XatJove és una iniciativa del grup de Corresponsals de Joventut de Foios. Així, les inscripcions es poden realitzar a través del correu [email protected] o en el telèfon 672 424 466.

Destacats