Comencen els treballs de renovació del parc infantil de l'Albereda de Foios

Està previst que les obres finalitzen en una setmana

Guardar

Parc infantil de l'Albereda de Foios
Parc infantil de l'Albereda de Foios

Arranquen les obres de renovació del parc infantil de l'Albereda de Foios. Uns treballs que duraran una setmana, i amb els quals s'aconseguirà la millora d'unes instal·lacions que "no només tenen un ús diari molt intens, sinó que estaven ja molt envellides. Es tracta, per tant, d'una actuació més que necessària per a continuar garantint la seguretat de la población menuda i seguir millorant la imatge del municipi".

L'actuació, que compta amb un pressupost de 40.000 €, consistirà en la substitució completa de tots els elements de joc del parc infantil, així com en la renovació del paviment. A més, ha afegit Ruiz, "el nou parc de l'Albereda tindrà una nova temàtica amb motiu d'un aniversari molt especial".

Aquestes obres s'emmarquen dins del programa de millora d’espais públics que l'Ajuntament de Foios està duent a terme des de 2015, que pel que fa a les àrees infantils, ha permés renovar els parcs infantils del Rei en Jaume i del Castell, així com la nova instal·lació junt al bar del poliesportiu municipal.

Segons ha explicat l’alcalde, durant els pròxims mesos està previst actuar a la resta d’àrees infantils, per la qual cosa s’ha portat al plenari del mes de setembre una modificació de crèdits al pressupost que permeta aquestes actuacions.

Arxivat a:

Destacats