Arriba, aquest diumenge, una nova edició de Foios Fun Fest

Aquesta fira enfocada al públic jove se celebrarà aquest diumenge, 23 d'octubre

Guardar

Imatge de l'edició anterior de Foios Fun Fest
Imatge de l'edició anterior de Foios Fun Fest

Foios es prepara per a acollir una nova edició del Foios Fun Fest, la fira de la joventut per excel·lència que aquest diumenge, 23 d'octubre, tornarà a inundar el parc Rei en Jaume d'activitats, que començaran a les 17.00 hores i s'allargaran fins a les 20.00 hores.

Ping-pong, futbolí, escola de circ, full ball, així com informació i activitats organitzades per les autoescoles, clubs esportius, UPCCA, l'escola de teatre o l'escola d'art, entre altres, conformaran aquesta nova edició del Foios Fun Fest. A més, hi haurà sorteig de molts premis entre les persones assistents.

Paco Serrano, regidor de Joventut de Foios, ha animat a la població jove a participar d'aquesta fira que, cada any, compta amb un gran èxit de participació. Així mateix, ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa no és un altre que "oferir activitats entretingudes alhora que instructives, unes activitats que no sempre poden realitzar els joves".

En aquest sentit, l'edil valora la inclusió al Foios Fun Fest de nombroses associacions i col·lectius locals que permetran al públic assistent "informar-se i conéixer més detalladament el que el teixit associatiu de Foios els pot oferir".

Arxivat a:

Destacats