L'alumnat de Foios convertix taps en bancs per al col·legi

Els i les escolars es consciencien sobre la importància de reciclar amb esta activitat impulsada en les VII Jornades Foios Ciutat Educadora

Guardar

Un banc reciclat
Un banc reciclat

L'alumnat del CEIP Mare de Déu del Patrocini i del Rei En Jaume ha donat una nova vida a taps per a convertir-los en bancs per al col·legi. Una iniciativa que té com a objectiu conscienciar-se sobre la importància de reciclar i reutilitzar residus.

L'activitat és part del resultat d'un taller celebrat el passat 29 i 30 de novembre, durant les VII Jornades Foios Ciutat Educadora. Els i les escolars de 3r i 4t de Primària van realitzar clauers i altres treballs manuals amb una màquina tèrmica per a reciclar plàstic.

Per a comprendre com podem cuidar el medi ambient reciclant i reutilitzant residus, aquest alumnat i el de la resta de cursos dels col·legis es van comprometre a recollir taps de casa. És amb aquests amb els quals s'ha dut a terme un banc per a cada col·legi, que va ser lliurat ahir pel regidor d'Educació de Foios, Juanjo Civera.

"És fonamental que, des de casa i les aules, les generacions més joves comprenguen que cada xicotet gest compta per a cuidar el planeta. Esta iniciativa és un exemple molt senzill del fet que si tots contribuïm, podem donar una nova vida a residus que anàvem a tirar al fem", ha destacat Civera.

El CEIP Rei En Jaume i el Mare de Déu del Patrocini compten així amb nou mobiliari perquè els seus estudiants recorden cada dia que cuidar el medi ambient és tasca de totes i tots.

Destacats