L'Ajuntament de Foios atén les reivindicacions dels seus joves

L'alumnat de 6º de Primària exposa què es pot millorar en el municipi en el Ple Juvenil

Guardar

Ple Juvenil de Foios
Ple Juvenil de Foios

La joventut de Foios ha pogut presentar les seues reivindicacions a l'Ajuntament amb la celebració d'un nou Ple Juvenil, que es va celebrar divendres passat 7 de juny a les 11.00 hores a la Sala d'Actes del consistori.

En el ple va participar l'alumnat de 6é de Primària del CEIP Mare de Déu del Patrocini i del CEIP Rei En Jaume de Foios, els dos col·legis públics del municipi de l'Horta Nord.

Entre altres propostes, van demanar a l'Ajuntament un millor manteniment dels camins de l'horta, un carril bici en la part oest del terme municipal, comptar amb tobogans en la piscina, implementar un club de bàsquet i un skatepark i disposar de més llibres juvenils a la biblioteca. També consideren necessari construir un auditori municipal i finalitzar el pavelló del poliesportiu.

"Els plens juvenils són fonamentals per a poder escoltar les generacions més joves en primera persona i perquè senten que poden contribuir a millorar el seu municipi. Va ser una jornada molt interessant per a ambdues parts i prenem nota de les seues inquietuds per a les futures accions", explica Juanjo Civera, regidor de Joventut de Foios.

Com tots els plens, ja es pot veure a través de la web i canal de YouTube de l'Ajuntament de Foios.

Destacats