El Puig presenta la seua "XXII edició del juliol musical"

Des del 20 fins al 23 de juliol, els i les amants de la música podran gaudir de vetlades musicals a l'aire lliure pels llocs i monuments més emblemàtics de la localitat

Guardar

Cartell de les XXII Jornades musicals
Cartell de les XXII Jornades musicals

Les "XXII Jornades Musicals" s'inauguraran dimecres que ve 20 de juliol, amb el recital d'òpera i sarsuela que oferirà la soprano catalana Montserrat Martí Caballé, filla de la mítica cantant lírica i el tenor Bernabé Martí, compartint escenari al costat del baríton Luís Santana. Tots dos estaran acompanyats pel pianista Víctor Carbajo. El repertori tindrà lloc a les 22.30 en l'emblemàtica Cartoixa d'Ara Christi.

El dijous 21, la proposta musical ve acompanyada de la mà d'"En clau de Clot", amb el seu espectacle "Art i tacó". Ells es defineixen com "un grup jove de músics, que naixen amb la inquietud de fusionar dos estils de música clàssica i de flamenc mantenint la puresa i l'emoció de tots dos". Aquest espectacle realitza un interessant recorregut amb diversos temes que ens transporten a "La Missió" d'Ennio Morricone durant les "Nits de Bohèmia" d'Antonio Madriles fins a acabar amb "Les noces de Luis Alonso" del gran Gerónimo Giménez com a final de festa. Els podrem veure a l'esplanada del Monestir del Puig a les 22.30 hores.

El divendres 22, a la mateixa hora podrem gaudir de "Sedajazz Latin Ensemble & Sole Giménez". La coneguda veu del mític grup espanyol dels 80 i 90, "Presumptes implicats", canvia de rumb i ens presenta una original i curiosa fusió llatina com a resultat de la trobada del caràcter pop de la cantant i el jazz d'una de les Big bands més versàtils del panorama europeu.

La "XXII Jornades musicals" tindran com a colofó el dissabte 23, a l'esplanada del Monestir, el concert de la Unió Musical de Santa María amb l'obra "Carmina Burana" de Carl Orff. Un vibrant mosaic de cançons sobre l'amor, l'alegria de viure i el brindis, que serveix per a tancar aquesta espectacular edició.

L'accés a les "XXII Jornades Musicals", com en anys anteriors és lliure, fins a completar aforament.

Arxivat a:

Destacats