Les accions de la Mancomunitat de l'Horta Nord per al 25N

Guardar

Cartell de la Mancomunitat de l'Horta Nord per al 25N
Cartell de la Mancomunitat de l'Horta Nord per al 25N

La Mancomunitat de l'Horta Nord té pensades diferents activitats per a celebrar el 25N, el Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona. Des de la institució destaquen els actes que s'han organitzat i que han sigut pensats perquè tots els públics puguen sensibilitzar-se contra aquesta xacra estructural.

Per als joves en edat escolar s'han planificat una sèrie de tallers enfocats a la sensibilització contra la violència de gènere en els diferents instituts de la zona. Aquestes activitats permetran que els escolars prenguen consciència d'aquesta xacra social que desgraciadament encara costa vides cada any a tot el món.

D'igual manera, s'han organitzat diferents xarrades en els municipis de la Mancomunitat amb l'objectiu de divulgar i conscienciar sobre nous tipus de violències en la parella. Aquesta activitat per a la Mancomunitat és d'especial importància pel fet que moltes parelles permeten comportaments que veuen com a normals però que són un símptoma de noves formes de violència.

D'altra banda, l'acte més institucional se celebrarà el dia 25 de novembre amb un minut de silenci i la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona. Aquest acte tindrà lloc en la pròpia seu de la institució i la plantilla de la Mancomunitat estarà convidada a sumar-se a aquesta activitat.

El president de la Mancomunitat, José Vicente Andreu, destaca "l'esforç que realitzem des de la institució perquè tots els municipis prenguen consciència d'una xacra social que encara continua existint hui dia". A més, el responsable de la institució afegia que "la Mancomunitat de l'Horta Nord és un lloc tolerant i obert, per la qual cosa animem a tota la població al fet que participe en els actes organitzats i done suport a la important causa que celebrem el 25 de novembre".

Per part seua, la responsable d'igualtat de la Mancomunitat, Cristina Civera, destacava que "des de la Mancomunitat organitzem un any més diverses activitats perquè tots els públics puguen conéixer el motiu del 25N, conscienciant i educant a la població sobre un problema existent i que ha de desaparéixer amb el pas del temps".

Des de la Mancomunitat conviden a tota la població de la comarca de l'Horta Nord al fet que participe en les xarrades obertes al públic que se celebraran aquesta mateixa setmana en diferents municipis.

Arxivat a:

Destacats