Els concerts gratis de jazz a l'aire lliure tornen als municipis dels Serrans

Un total de 16 actuacions tindran lloc del 23 de juny al 29 d'octubre

Guardar

Una de les actuacions de Jazz a la Serranía
Una de les actuacions de Jazz a la Serranía

El millor jazz torna als carrers de la comarca dels Serrans en una iniciativa que acosta aquest estil musical a la ciutadania d'una forma gratuïta oferint concerts a l'aire lliure en els diferents municipis de la zona.

Així, el Festival Jazz a la Serranía reunirà un total de 80 músics en les 16 actuacions previstes durant els pròxims mesos, entre el 23 de juny i el 29 d'octubre, en les poblacions de Gestalgar, Losa del Obispo, Villar del Arzobispo, Benagéber, La Yesa, Alcublas, Andilla, Villar de Tejas, Calles, Alpuente, Bugarra, Chelva, Pedralba, Sot de Chera, Higueruelas i Tuéjar.

Es tracta d'un festival que compta amb la col·laboració i patrocini dels 16 ajuntaments de la comarca, l'Institut Valencià de la Música, la Diputació de València a través del SARC i la Mancomunitat de la Serranía. Aquesta col·laboració institucional permet oferir intèrprets consagrats de l'escena nacional i internacional com a formacions emergents de singular qualitat.

Un festival itinerant

Jazz a Serranía és un festival itinerant que recorre un gran nombre de poblacions de la comarca dels Serrans entre els mesos de juny i octubre. Aprofitant les altes temperatures, s'ofereix una proposta d'oci singular i diferenciada en parcs i auditoris.

Sota l'organització de Sedajazz, el cartell d'aquest 2022 està format per noms tan destacats com el quartet que lidera el trombonista anglés Mark Nightingale al costat de llatí Blanco al saxo baríton, el trompetista David Pastor, la cantant brasilera Thaïs Morell, els saxofonistes Dani Torres i Enrique Oliver, el projecte del saxofonista i flauta Alexey Leon i la pianista Antia Couto, el grup vocal Dómisol Sisters i la cantant Eva Romero.

També estan programats concerts amb projectes de músics emergents de la comarca com és el cas de la guitarrista, contrabaixista i compositora Martina Sabariego i el saxofonista José Cervera.

Altres grups que ens oferiran els seus treballs més originals i recents són l'aclamat i llorejat grup Valmuz, Rosana Diaz Quartet, The Om Experience, David Cases, Organ Grinder Trio i les joves formacions Teen Jazz Ensemble i la Jove Big Band colectivo Sedajazz.

Arxivat a:

Destacats