Sagunt celebra la VIII carrera solidària Salt del Llop en benefici de l'alzheimer

La constructora LafargeHolcim donarà la quantitat de quilòmetres total realitzada per tots els participants multiplicada per cinc

Guardar

Carrera popular
Carrera popular

La companyia francesa de construcció amb seu a Sagunt, LafargeHolcim, en col·laboració amb el Club Esportiu Camp de Morvedre celebraran la huitena edició de la carrera solidària Salt del Llop el pròxim 22 d'octubre. La recaptació obtinguda en aquesta edició del 2022 anirà destinada a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre (AFACAM). LafargeHolcim s'ha compromés a donar un crèdit resultant de la suma total dels quilòmetres que realitzen tots els participants per a després multiplicar-ho per cinc.

La carrera té una longitud de 10 quilòmetres i està preparada per a la participació del públic general de la comarca del Camp de Morvedre, ja que el recorregut està organitzat al voltant de la pedrera saguntina del Salt del Llop. La carrera compta amb tres categories en les modalitats masculina i femenina: sènior (fins als 35 anys), veterà A (de 36 a 49 anys) i veterà B (a partir dels 50 anys). Hi haurà premis per als primers classificats de cadascuna de les categories tant en la masculina com en la femenina.

Dones de l'organització de la carrera també han apostat per “el seu compromís amb la naturalesa amb l'objectiu de ser positius en termes de biodiversitat”. Els acompanyants dels participants podran plantar espècies de vegetació autòctones fent-los també partícips de la carrera i de la iniciativa mediambiental. A més, una vegada finalitzada aquesta huitena edició del Salt del Llop, s'oferirà un esmorzar per a tots els assistents.

Com a recordatori per als participants, la borsa del corredor es repartirà en la línia d'eixida des de 45 minuts abans dels últims 10 minuts previs al tret d'eixida.

Destacats