Sagunt aconsegueix la gestió de 100 ofertes d'ocupació

Les estadístiques mostren que l'aplicació Sagunt Emplea ha tingut 1.716 descàrregues enguany

Guardar

El regidor d'Ocupació saguntí, Raúl Palmero
El regidor d'Ocupació saguntí, Raúl Palmero

El Departament de Promoció Econòmica ha gestionat 100 ofertes d'ocupació i enguany han aconseguit treball 11 homes i 33 dones, tres d'elles amb diversitat funcional. El regidor, Raúl Palmero, ha expressat davant aquests resultats: «Hui, des del Departament de Promoció Econòmica, estem de festa. Molt contentes. Hem gestionat més de 100 ofertes d'ocupació des de l'aplicació Sagunt Emplea, des de l'agència de col·locació de Promoció Econòmica. Hem assolit que més de 40 persones ja tinguen el seu lloc de treball».

Així mateix, ha manifestat el seu agraïment a les entitats: «Volem agrair a totes les empreses de la nostra ciutat que continuen apostant per l'Ajuntament, pel Departament de Promoció Econòmica, i que els nostres veïns i veïnes tinguen l'oportunitat de trobar aqueixa ocupació tan somiada». Les ofertes que s'han gestionat són de tota mena: operari, neteja, administratiu, cambrers i cambreres... L'oficina de Promoció Econòmica està rebent a 10 persones de mitjana al dia amb cita per a obtindre orientació laboral i inscriure's en la borsa d'ocupació.

Les estadístiques mostren que l'aplicació Sagunt Emplea ha tingut 1.716 descàrregues enguany, un total de 2.778 des de la seua creació, que va anar en 2022. A més, el nombre d'usuaris que s'han registrat en 2023 en aquesta aplicació aconsegueix les 1.063 persones.

Destacats