La SAG apel·la a la saviesa de les persones majors per a promoure el correcte reciclatge

Aquesta campanya de sensibilització mediambiental consisteix a col·locar tres gràfiques emotives en més de 60 punts de Sagunt i Port de Sagunt

Guardar

Ajuntament de Sagunt
Ajuntament de Sagunt

La Societat Anònima de Gestió de Sagunt (SAG) ha llançat una nova campanya a favor del reciclatge amb l'eslògan 'Haz caso a los que saben' amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de separar els residus correctament mitjançant l'establiment d'un vincle emocional amb els habitants de la localitat, recorrent a expressions i ensenyaments de les persones més majors.

Aquesta campanya de sensibilització mediambiental consisteix a col·locar tres gràfiques emotives, que estaran situades en més de 60 punts de Sagunt i Port de Sagunt, amb les que la SAG busca reforçar el compromís de la ciutadania amb la preservació i el respecte per l'entorn.

L'acció utilitza refranys populars, transmesos de generació en generació, amb la finalitat de traslladar de manera clara i efectiva la importància de separar adequadament els residus per al seu correcte reciclatge.

Aquesta iniciativa s'alinea amb el propòsit de l'entitat de continuar treballant per a mantindre un entorn òptim i oferir uns servicis de qualitat que garantisquen el manteniment continu de la ciutat i el respecte al medi ambient.

Entre els servicis de neteja i cura que ofereix la SAG, destaquen la recollida de residus urbans, tant en contenidors de fem com en punts de recollida selectiva, i la gestió dels ecoparcs fixos i mòbils per a facilitar a la ciutadania l'accés al reciclatge de productes sense un contenidor concret, com a aparells electrònics, mobles, enderrocs i altres objectes que requereixen un maneig específic.

Per a obtindre més informació sobre els servicis de neteja i recollida de residus que ofereix aquesta entitat, es pot visitar la pàgina web https://sag.es/ o posar-se en contacte directament a través del telèfon 96 268 37 85.

Destacats