La regidoria d'Educació i el CEFIRE Sagunt celebren la jornada "Incloure per afavorir l'escolaritat"

Guardar

 Jornada “Incloure per afavorir l’escolaritat” a Sagunt
Jornada “Incloure per afavorir l’escolaritat” a Sagunt

Amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt i el CEFIRE Sagunt han celebrat una jornada per a reflexionar, posar en comú problemàtiques i resoldre els problemes amb caràcter constructiu, a més de fomentar la inclusió educativa i evitar l'abandó escolar. Aquest esdeveniment s'ha desenvolupat en el Saló d'Actes del Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt.

Per la seua banda, la directora de CEFIRE Sagunt, Montse Brisach, ha ressaltat la importància de la inclusió social: «Realment, hem d'atendre a tota la diversitat. Hem d'incloure. Aquestes jornades són molt importants. És un punt de trobada de tota la comunitat educativa. També, d'altres sectors. És molt important treballar en equip, cooperativament. Hem d'estar tots a l'una».

Durant el matí s'han dut a terme diverses ponències: "Acompanyar les diversitats de l'escola" a càrrec de l'assessora de l'UEO d'Igualtat i Diversitat de València, Rosa Sanchis Caudet, o "Altes capacitats intel·lectuals", a càrrec del director de l'UEO de Xàtiva d'Altes Capacitats, Salvador Borrás Sanchis.

A més, n'hi ha hagut diferents experiències sobre l'aula d'excel·lència i la inclusió. Així mateix, s'ha dut a terme una videoconferència anomenada "Canvi de mirada. Inclusió i noves metodologies mitjançant actuacions d'èxit innovadores".

 

Destacats