Les biblioteques de Sagunt s'integren a la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana

Des del dilluns 28 d'agost i fins a nova ordre està suspés el servei de préstec en les instal·lacions locals

Guardar

Biblioteca de Sagunt
Biblioteca de Sagunt

Les Biblioteques de Sagunt fan efectiva la seua integració en la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana. És un canvi important que requereix un període d'adaptació a noves normes de préstec que, inevitablement, afecta el funcionament dels serveis. Per això, des del dilluns 28 d'agost i fins a una altra ordre per part dels serveis informàtics de la Generalitat Valenciana se suspendrà el servei de préstec en les instal·lacions locals.

Les biblioteques evolucionen contínuament en la forma en què es relacionen amb els seus usuaris per a aconseguir l'impacte més gran possible dins de la comunitat. Recentment, aquesta evolució ha inclòs un èmfasi renovat en la creació proactiva d'experiències entorn dels espais, la programació, les col·leccions i la relació del personal de les biblioteques amb els qui acudeixen a les seues instal·lacions o utilitzen els seus serveis virtuals.

Per als usuaris suposa multiplicar els recursos bibliogràfics i audiovisuals disponibles, perquè gràcies al carnet únic de soci de biblioteca es podrà accedir a tot el catàleg de la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana. Amb Sagunt són ja 211 municipis els que conformen la Xarxa Pública de Lectura Valenciana.

A més de la possibilitat d'obtindre un nombre major de préstecs per lector, el més nou és l'accés a eBiblio que compta amb més de 15.000 llibres electrònics, revistes o diaris digitals per a llegir en qualsevol dispositiu.

Quant als audiovisuals, s'inclou per primera vegada en les nostres biblioteques una àmplia oferta d'audiollibres i s'amplia el catàleg a milers de pel·lícules i sèries a través de la plataforma eFilm, creada especialment per al préstec legal amb el carnet de biblioteca actualitzat.

Destacats