Més de 250 alumnes participen en el nou curs de l'Escola Municipal de Teatre de Sagunt

L'alumnat, que ha apostat pel teatre com a model de creixement personal, està repartit en 26 grups de treball

Guardar

Mostra de Teatre de Sagunt
Mostra de Teatre de Sagunt

Aquesta primera setmana d'octubre, l'Escola Municipal de Teatre de l'Ajuntament de Sagunt obri les portes a l'alumnat. Més de 250 alumnes que han optat pel teatre com a model de participació i de creixement personal estaran repartits en 26 grups de treball.

La creativitat, l'espontaneïtat, la comunicació, el llenguatge, les habilitats personals i les emocions són els eixos vertebradors d'aquest projecte per a totes les edats, especialment el públic jove.

En aquest curs, l'Escola Municipal de Teatre aposta pel treball de les emocions, per la cura de la salut mental, un repte que s'ha d'abordar i que afecta especialment els joves, sobretot després de la pandèmia. Camí de Nora dissenya i posa en marxa un projecte especial en el qual l'expressió corporal és l'eina base de comunicació.

En paraules del regidor d'Educació, Raúl Palmero, «des de l'Ajuntament apostem per l'educació, per l'expressió i la comunicació com a element dinamitzador i motivador, que en definitiva reforça el treball educatiu dels centres, i que valora el temps lliure de manera qualitativa i enriquidora, perquè promou la participació i la capacitat crítica. Com sempre, un projecte que val la pena i mereix el suport municipal».

Per part seua, el regidor de Joventut i Infància, Roberto Rovira, ha agraït «la gran faena que desenvolupa el departament de Joventut i el departament d'Educació per a dur a terme aquest projecte. Gràcies a aquest treball, i també fonamentalment al talent dels nostres joves i al bon fer i a la professionalitat dels professors i professores de l'escola, és una escola amb moltíssim prestigi a nivell autonòmic».

L'Escola Municipal de Teatre es va crear a fi de consolidar l'activitat teatral en el municipi des d'una doble vessant: la pedagògica i la de creació teatral. És una iniciativa a càrrec de dos departaments municipals, Educació i Joventut i Infància, que va dirigida principalment a la població més jove. Aquest servei municipal està dut a terme per la companyia teatral saguntina Camí de Nora.

Destacats