On aparcar a Cullera este estiu?

L'Ajuntament de Cullera incrementa l'aparcament en 200 places i oferta 1.755 places de pàrquing públic per a l'estiu de 2024

Guardar

Cullera
Cullera

Cullera es prepara per a rebre als seus visitants este estiu amb una oferta d'estacionament públic més àmplia que mai. Amb un total de 1.755 places d'aparcament disponibles, el municipi busca facilitar l'accés als turistes i residents que trien gaudir de les seues platges i el seu encant durant la temporada estival del 2024.

El regidor de Servicis Urbans, Salva Tortajada, ha destacat l'esforç del consistori per augmentar el nombre de places d'aparcament disponibles, amb l'objectiu d'oferir la major comoditat possible als qui trien Cullera com a destinació turística. En els últims huit anys, s'ha duplicat l'oferta d'estacionament públic, gràcies a l'ampliació del pàrquing Enrique Chulio i la construcció d'un nou aparcament en la plaça Andrés Piles.

Amb un total de quatre pàrquings públics disponibles, que inclouen el pàrquing de la Rada, Enrique Chulio, Avinguda País Valencià-Andrés Piles i el pàrquing del Caminàs, este últim incorporat enguany després de la retirada dels barracons provisionals del CEIP Sant Antoni de la Mar, Cullera es consolida com una destinació turística amb una oferta d'aparcament considerablement ampliada.

A més d'estes places creades específicament per a la temporada estival, l'Ajuntament de Cullera també ha ampliat en més de 500 places l'estacionament gratuït en diferents ubicacions del municipi, com el Pont de Pedra, el Pont de Ferro, la zona del Prat, el Racó o al costat de l'IES Llopis Marí.

Aparcament a Cullera
Aparcament a Cullera

Com adquirir un abonament d'estacionament

Per a adquirir un abonament d'estacionament, les persones interessades hauran de sol·licitar una cita prèvia a partir del 20 de maig a les 08.30 hores. Esta cita es pot sol·licitar electrònicament a través del lloc web www.citaprevia.cullera.es, de manera presencial en l'Oficina ATÉN o telefonant als números 961 720 000 i 960 902 773. La cita prèvia garantix la reserva de plaça, i la compra de l'abonament es formalitzarà acudint al pàrquing corresponent en el dia i hora assignats.

Els pàrquings estaran disponibles des del 8 de juny fins al 15 de setembre, amb l'excepció del pàrquing del Caminàs, que estarà disponible a partir de l'1 de juliol.

Un dels avantatges addicionals d'esta iniciativa és la creació d'ocupació local. La posada en marxa dels pàrquings públics permet al consistori contractar 44 veïns i veïnes del municipi durant quasi quatre mesos, la qual cosa contribuïx a reforçar l'ocupabilitat i dinamitzar l'economia local durant la temporada estival.

Destacats