Arriba el 'Conciertazo de Fallas' de València: com aconseguir la teua entrada gratuïta

6.000 entrades per a gaudir d'un gran concert de Falles als Jardins de Vivers de València

Guardar

Imatge d'un concert a València / Facebook: Amstel España
Imatge d'un concert a València / Facebook: Amstel España

Arriba a València el 'Conciertazo de Fallas' que se celebrarà el dia 8 de març de 2024 als Jardins de Vivers. Un pla perfecte que Amstel torna a posar en marxa per a celebrar la festa gran de la capital del Túria. En total, es repartiran 6.000 entrades en bars i supermercats. Descobrix com aconseguir la teua entrada gratuïta per al concert de Falles de València 2024.

Per a esta ocasió, Amstel ha creat una botella edició limitada amb una etiqueta en la qual apareix una il·lustració amb foc en el logo de la marca, i que estarà disponible en els bars de València. D'esta manera, per a aconseguir una entrada i gaudir d'un dels concerts de Falles, hauràs d'acumular fins a 8 pincodes que trobaràs en el collet desplegable de la botella. A continuació, hauràs d'introduir els pincodes en la web www.planazosams.com per a obtindre l'entrada.

Però no serà l'única manera, ja que, en els supermercats, amb una compra per valor de 20 euros en productes Amstel també podran aconseguir una de les entrades gratuïtes. Es poden fer una o diverses comprar fins a arribar a eixe import mínim. Després, hauràs de pujar a la web el o els tiquets de compra.

Esta promoció estarà oberta fins al mateix dia 8 de març a les 10.00 hores o fins que s'esgoten les 6.000 entrades disponibles. L'únic requisit per a participar és ser major d'edat.

I, quins artistes actuaran en el 'Conciertazo de Fallas' 2024?

La música indie serà la protagonista amb les actuacions de León Benavente, El y Ella, De Pedro, Innmir i Cebrián. Sens dubte, una oportunitat perfecta per a anar obrint boca fins que arriben els dies grans de la festa.

València calfa motors per a viure les Falles de 2024. Dies intensos que arrancaran, oficialment, el pròxim 25 de febrer amb la Crida. A partir d'eixe moment, la pólvora envairà el centre de la ciutat amb el cicle de mascletaes a la plaça de l'Ajuntament, que començaran l'1 de març. La programació s'anirà intensificant fins a arribar a la setmana gran fallera, del 15 al 19 de març de 2024.

Arxivat a:

Destacats