Els grups de Compromís a les Diputacions coordinen esforços per al present i el futur del nostre territori

Guardar

Reunió_Diputacions_Compromís
Reunió_Diputacions_Compromís

Els grups de Compromís a les tres diputacions valencianes s'han reunit telemàticament per apropar postures i reforçar l'acció política del Consell, aprofundint en la complementarietat d'ajudes i plans d'actuació i en l'establiment d'actuacions conjuntes, amb la complicitat dels Ajuntaments.

Així mateix també s'han reforçat les col·laboracions i sinergies entre les tres diputacions valencianes, per implementar polítiques de cohesió a tot el territori amb plans de treball de mà de la Generalitat.

A la trobada hi han assistit els diputats i les diputades de Compromís a les tres diputacions: Ignasi Garcia i Pau Josep Ferrando per la Diputació de Castelló; Gerard Fullana per la d'Alacant, i Maria Josep Amigó, Xavier Rius, Dolors Gimeno i Mentxu Balaguer per la Diputació de València.

En la reunió ha quedat palés que els tres grups de Compromís a les Diputacions continuen apostant per una distribució justa dels recursos públics basada en criteris d'objectivitat i transparència, i la necessitat de treballar per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS), per contribuir a un finançament suficient dels Ajuntaments i les mancomunitats, de manera que aquestes administracions puguen garantir serveis de qualitat a la ciutadania.

Aquesta és la segona reunió en la present legislatura dels grups de les diputacions. La primera es va celebrar el 17 d'octubre de 2019 a Castelló.

Archivado en:

Destacados