Falla Exposición: la Sección Especial 2019 sale del Centro Histórico

Coneix i aprén com arribar a una de les falles més impressionants de les Falles de València 2019 pegada al Jardí del Túria

Guardar

Si després d'un passeig pel Centre històric creuem l'Antic Llit, siga pels jardins de baix o per un dels ponts amb vista, apareix una altra de les falles de la Secció Especial 2019. Es tracta d'una falla l'arxiu de la qual i bagatge té ja 70 anys d'història, la Falla Exposició - Misser Mascó. No obstant això, tothom la flama i coneix com a 'Exposició', nom que va prendre del barri en 1953. És la sisena comissió fallera amb més anys en la Secció Especial.Les falles aquesta secció són les que més pressupost tenen. Els diners que Exposició destina enguany, en concret, són 130.000 euros. Enguany la falla la fa l'artista faller David Sánchez Llongo, amb el lema "Nací en el Mediterráneo".Encara que disposen d'un casal faller al carrer Naturalista Arévalo, durant la Setmana Fallera es traslladen. Necessiten d'un espai més gran per a exposar la falla i, a més, d'un casal perquè els fallers puguen estar a prop, en el Pla del Real.

Com arribar a la Falla Exposició

Encara que no estiga en el centre històric, sí que està a prop i arribar a la Falla Exposició és molt senzill. Té molt a prop les parades de d'Alameda, Facultats i Aragó.Per a utilitzar els serveis d'ubicació de Google Maps, la falla està plantada a l'inici del carrer Misser Mascó mastegar amb el Passeig de l'Albereda. Una adreça adequada és Carrer Misser Mascó mastegar 1. És important anar a aquesta direcció i no a la qual ofereix google amb el cercador, que és enfront del pont Exposició i està a 350m de la falla.Hi ha, a més, diverses parades d'autobús de l'EMT a prop. Es pot arribar, entre altres, amb les línies 6, 9, 11, 16, 26, 28, 70, 94 i 95.

Foto de la Falla de la Secció Especial Exposició

Fes click en la galeria per a veure-la més gran.[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

https://valenciaextra.com/es/fallas-seccion-especial-valencia-2019//

Archivado en:

Destacados