Rafelbunyol celebró ayer el Día del Niño y la Niña

Los hinchables y otras actividades infantiles, como la "Noche de los Farolets", llenaron la calle Magdalena del municipio

Guardar

Rafelbunyol ayer, en plena celebración del Día del Niño y Niña
Rafelbunyol ayer, en plena celebración del Día del Niño y Niña

Rafelbunyol ha continuat amb la celebració de les seues festes populars dedicant el dia d'ahir als més xicotets i xicotetes de la casa amb espectacles, taller, cercavila, playbacks i música.

Des de les 11 i fins les 20 hores, el carrer Magdalena es va omplir de xiquets i xiquetes que gaudiren castells inflables fira, tallers i espectacles de l'Universo Cantalandia. A la vesprada, multitud de famílies es reuniren per a participar en el taller, organitzat per la regidoria de Joventut, consistent en l'elaboració dels seus propis farolets amb melons i melons d'Alger.

A les 21:00h començà la Nit del Farolet. Veïns i veïnes de totes les edats es reuniren per a il·luminar el poble fent una cercavila amb els seus farolets amb l'acompanyament de la colla de tabal i dolçaina «l’Andana» i la banda de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol. A continuació, més d'un centenar de persones organitzades en 40 grups diferents, protagonitzaren la popular "Nit de Playbacks", omplint la plaça de la Puríssima de més somriures, música i dansa.

El "Dia del xiquet i la xiqueta" arribà a la seua fi amb una discomòbil en la zona Late Creueta. Una jornada que dona pas hui a la celebració del dia de la pilota.

Destacados