La Societat Musical "L'Harmònica" de Sant Antonio de Requena guanya el LXXIII Certamen de Bandes de Música

El director de la banda requenenca, José Enrique Martínez Estévez, s'ha portat a més el Premi al Millor Director del Certamen

Guardar

L'Armònica San Antonio de Requena
L'Armònica San Antonio de Requena

La Societat Musical "L'Harmònica" de Sant Antoni de Requena ha sigut la guanyadora del LXXIII Certamen de Bandes de Música "Ciutat de Cullera" en rebre 261 punts, enfront dels 253 ́5 punts aconseguits per la Societat Unió Musical de Crevillent. D'aquesta manera la banda requenenca s'ha alçat amb el Primer Premi i Únic Especial del Jurat, dotat amb 6.000 euros.

Però aquest no ha sigut l'únic triomf de la banda requenenca, ja que el seu director, José Enrique Martínez Estévez, s'ha emportat el Premi Honorífic al Millor Director del Certamen, dotat amb 600 euros. "L'Harmònica" de Sant Antoni de Requena ha interpretat el pasdoble "Encarna Sánchez" de David Postiguillo durant la desfilada, i per a l'audició "A Brussels Requiem" de Bert Apperemont com a peça lliure.

Per part seua, la Societat Unió Musical de Crevillent, a més de d'emportar-se el Segon Premi, dotat amb 3.000 euros, ha guanyat amb 27 punts, el Premi a la Millor desfilada, que compta amb una dotació econòmica de 1.000 euros. La banda crevillentina, dirigida per Manuel Mondéjar Criat ha interpretat el pasdoble "Centenari musical" de Ramón García Soler durant la desfilada, i "Poema Alpestre" del compositor Franco Cesarini com a obra lliure.

Les dues bandes han interpretat a més, com a obra obligada, "L'Illa dels pensaments" de José Suñer Oriola.

Arxivat a:

Destacats