Paterna incorpora a huit persones amb els programes d'ocupació EXPLUS i EMPUJU i una inversió de prop de 300.000 euros

Guardar

Persones beneficiàries dels programes d'ocupació EXPLUS i EMPUJU treballant a Paterna
Persones beneficiàries dels programes d'ocupació EXPLUS i EMPUJU treballant a Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha incorporat al consistori a huit persones amb els programes d'ocupació EXPLUS i EMPUJU amb una inversió de prop de 300.000 euros, cofinançats pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA i el consistori paternero.

L'objectiu de tots dos programes, que tenen una duració de dotze mesos a jornada completa, és la contractació de persones desocupades majors i menors de 30 anys.

Referent a això, el regidor d'Ocupació, Julio Fernández ha destacat que "amb la participació en aquests programes continuem apostant per l'ocupabilitat facilitant la inserció laboral en diferents àrees municipals per a augmentar l'experiència professional d'aquests col·lectius".

En aquest sentit, l'Ajuntament destinarà per al programa EXPLUS i EMPUJU una aportació econòmica de 42.000 euros en cadascun i la resta està subvencionada per la LABORA amb una dotació que ascendeix a 98.016,84 euros i 118.691,16 euros, respectivament.

D'aquesta manera, les huit persones beneficiàries que s'acaben d'incorporar a l'administració local, després de ser seleccionades com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat, realitzaran labors d'administratiu i auxiliar administratiu, instructor esportiu, arquitecte o tècnics de l'Administració General.

Destacats