El Cuponazo de l'ONCE rega amb huit milions d'euros Paterna

55 cupons han resultat guanyadors en La Canyada (Paterna) en el sorteig de l'ONCE d'aquest divendres, 12 de maig

Guardar

Diners
Diners

Iván Aparisi ha regat de sort Paterna. I és que 55 cupons venuts en la localitat per aquest venedor han resultat guanyadors del Cuponazo de l'ONCE, amb més de 8 milions d'euros repartits entre els seus jugadors.

El sorteig s'ha celebrat aquest divendres, 12 de maig, i no sols ha sigut un premi molt repartit, amb 55 cupons premiats, sinó que un d'ells ha donat al seu amo 6 milions d'euros.

En aquest sentit, Aparisi ha venut aquest cupó que coincidia amb els cinc números i la sèrie guanyadora, per la qual cosa el premi ha sigut de sis milions d'euros. I la resta no ha sigut menys: els altres 54 cupons premiats amb 40.000 euros cadascun. En total, han sigut 8.160.000 els euros repartits entre clients habituals, una alegria encara major.

Iván Aparisi, en declaracions a Europa Press, ha explicat que tots ells s'han venut a La Canyada, pertanyent a Paterna, al punt de venda habitual. Però també ven a Bétera, on aquest mateix dissabte se celebra una concentració de motos en la qual participarà el mateix venedor.

El Cuponazo de l'ONCE ha repartit aquest divendres, 12 de maig, 10.960.000 euros en premis majors. El 'Cuponazo' de l'ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i sèrie de sis milions d'euros i 134 premis de 40.000 euros a les cinc xifres del número premiat. Amb el nou model de "pels costats pots ser guanyador" premis d'entre 500 euros i el reintegrament de tres euros.

Destacats