Política

Bastidas lamenta el "bochorno nacional" després del "fiasco" de Ximo Puig amb les vacunes als professors

1 minut

elena bastidas

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha lamentat que "desgraciadament ahir tornàrem a ser objectes de xafogor nacional en haver vist com els mitjans de comunicació recollien aquest lamentable espectacle protagonitzat per la conselleria de Sanitat i en un tema tan important com és la vacunació". "El fiasco de Ximo Puig estava en tots els mitjans nacionals".

Així, respecte a la paralització del procés de vacunació dels professionals educatius en la Comunitat Valenciana ha assenyalat que "ja hi havia precedents" i ja "advertim al Consell i li aconsellem que actués amb prudència".

No obstant això, malgrat els senyals, "ahir es va començar el procés de vacunació en el fallit hospital de Campanya de la Fe i després de 3 hores es va haver de suspendre abruptament, alguna cosa que ja advertim".

"Si Ximo Puig pretenia treure múscul sanitari o fer veure la capacitat de vacunació massiva ha fracassat. Nosaltres la setmana passada vam demanar prudència, reflexió i planificació i els esdeveniments ens han donat la raó", ha assenyalat.

El PPCV també ha presentat la petició d'una comissió de recerca respecte a les irregularitats del procés de vacunació i una moció subsegüent a la conselleria d'Agricultura respecte als residus sanitaris.

A més, el PPCV ha plantejat tres preguntes "en els àmbits que realment preocupen la ciutadania" com són l'econòmic, després de la sortida de 630 treballadors de la Ford i la destrucció de treball que puguen tenir directament per al sector automobilístic de la Comunitat Valenciana; en el judicial amb una pregunta pel col·lapse dels tribunals per la incorrecta tramitació per la COVID i finalment una pregunta sobre la falta d'atenció a les persones amb problemes de l'espectre autista.

Respecte a la situació de Ciutadans, Bastidas ha expressat el "respecte" del Partit Popular davant els processos interns d'un partit i a les decisions personals dels seus membres. Pel que respecta als acords del PP i Ciutadans en les institucions de la Comunitat ha assenyalat que "gaudeixen de bona salut" i "estan a prova de bombes".

Etiquetes: