València

El repte #RunCáncer celebra la seua última etapa a l'agost amb un 10K

1 minut

retu runcancer

El circuit de carreres virtuals i competitives posat en marxa RunCáncer - AECC València per a lluitar contra el càncer i la Covid-19 arriba a la seua última etapa aquest mes d'agost amb la carrera de la distància més llarga: un 10K.

Aquesta prova final, del 25 al 31 d'agost, culmina un repte virtual que va arrancar al maig i al qual es van inscriure prop de mil persones. L'objectiu és que els corredors ajuden a sumar en la causa mentre segueixen actius gràcies a la motivació de la competició individual i per equips.

En el competitiu, el club Alejandro Sanz - RickySporteam torna a estar a la part alta del podi com a equip més ràpid i els del C.A. NLTT (Natacha López) ho fan en el dels clubs amb més participants, destaca l'organització en un comunicat.

'#RunCáncer' va organitzar al juliol la tercera de les quatre proves que componen el repte, un 8K amb el qual va recaptar 3.558 euros gràcies a 400 participants. Després de la finalització de les primeres carreres ja porta 11.350 euros que es destinaran íntegrament a les ajudes d'AECC València per a pacients de càncer en vulnerabilitat social davant el coronavirus.

Aquest circuit virtual consta de quatre proves de maig a agost que es poden fer des de qualsevol lloc i superfície al llarg dels set últims dies de cada mes, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries. Els corredors van poder inscriure's fins a finals de maig per 16 euros solidaris i ara tenen l'oportunitat de sumar-se a la d'agost per cinc euros.

Després dels 5K de maig, els 6K de juny i els 8K de juliol, arriba l'etapa final de deu quilòmetres amb inscripció a partir d'aquest divendres, 7 d'agost, a les 10 hores en la web de TopRun.

Els participants han de pujar la seua activitat, amb la distància requerida i realitzada durant els dies, a l'aplicació Strava perquè la plataforma puga incloure'ls tant en la classificació general així com en les M40, M50 i M60. Tots els que completen almenys tres de les quatre proves optaran a una classificació final del repte.

També hi haurà una llista dels equips més nombrosos i dels més ràpids computant els deu millors temps de cadascun. Les classificacions es poden consultar carrera a carrera en la web de la plataforma.