Política

Vox sobre la proposta d'una assignatura d'Igualtat: "S'han de donar les matèries que s'han donat tota la vida"

1 minut

massó ep

El grup parlamentari Vox considera que "en classe s'han de donar les matèries que s'han donat tota la vida", com a Ciències, Llengua o Matemàtiques, perquè "els temes que afecten la moral, l'ètica, els valors i els principis es donen a casa".

Així ho ha indicat la diputada en Corts Llanos Massó després que la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, haja reclamat, enfront del veto parental a determinats continguts pedagògics, una assignatura d'Igualtat obligatòria en els programes educatius dels col·legis.

"No fa falta ensenyar-li als xiquets que no es pega a un homosexual, cal ensenyar-los que no es pega a cap persona; no fa falta ensenyar-los a respectar a una lesbiana, cal ensenyar-los que es respecta a totes les persones", ha dit, i d'ací la seua oposició als tallers i xarrades "en les quals simplement s'intenta ideologitzar".

El seu objectiu, ha incidit, és que "s'ensenye als xiquets a respectar a totes les persones, siga com siga la seua ideologia, la seua raça o la seua condició sexual".

Precisament preguntat sobre aqueix 'pin parental' que proposa Vox, el portaveu de Ciutadans, Toni Cantó, ha lamentat que s'use l'educació per a enfrontar-se els uns als altres i no es treballe a arribar a pactes a 10, 20 o 30 anys vista.