Política

UGT acorda amb Hisenda el pagament i la cotització de l'1 i 2 de setembre al professorat interí i en pràctiques

1 minut

aula

UGT Ensenyament PV ha aconseguit un acord amb la Conselleria d'Hisenda, que "soluciona de manera definitiva el conflicte laboral que s'havia originat amb aquest personal", per l'eventualitat de coincidir els dies 1 i 2 de setembre de 2018 en dissabte i diumenge.

El secretari general de la Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics d'UGT de PV, Luis Lozano, i el secretari del sector d'Ensenyament, José Gil, s'han reunit aquest matí amb el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, i la directora general de Pressupostos, Eva Martínez, per a solucionar aquesta qüestió, ha informat el sindicat en un comunicat.

Des del sindicat han assenyalat que açò afectava "al pagament i la cotització dels dies 1 i 2 de setembre de 2018, del professorat interí amb vacant de curs complet, més de 10.000 docents, i del professorat en pràctiques, 3.000 opositors en pràctiques".

UGT Ensenyament PV ha felicitat "també al professorat perquè a través de la seua pressió i suport ha aconseguit que finalment, gràcies a la intermediació de la nostra organització, es pague i cotitzen els dies que quedaven pendents de la nòmina del professorat del mes de setembre i que, segons càlculs del sindicat, aconsegueixen els quatre milions d'euros, si utilitzem com a mitjana 150 euros per treballador afectat i dia.

"I ara, des d'UGT Ensenyament PV esperem el ràpid compliment d'aquest acord a través de la nòmina d'octubre de 2018, amb la solució tècnica i jurídica que les Conselleries d'Hisenda i Educació hauran d'aplicar. Per a garantir la seua execució i compliment, els treballadors i treballadores de l'Ensenyament sempre comptaran amb la col·laboració i vigilància del nostre sindicat, en la defensa dels drets econòmics i laborals del conjunt del professorat valencià", han manifestat.

Etiquetes: