Política

Ribó sobre les paraules de Bravo a Oltra: "Si he de posar un exemple de lleialtat institucional, no seria Bravo"

L'alcalde de València afirma, sobre la dimissió de Marzà, que "sabia que estava cansat"

1 minut

L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat, en relació amb les últimes declaracions de la titular de Justícia, Gabriela Bravo, sobre la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, que si ha de posar un exemple de lleialtat institucional "no seria Gabriela".

Ribó s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa de presentació del projecte de Parc Desembocadura, en ser interpel·lat per les declaracions de Bravo en les quals, preguntada per si Oltra hauria de dimitir després que un jutjat haja demanat la seua imputació pel suposat encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada, va afirmar que ella sí que s'ho plantejaria.

L'alcalde, del mateix partit que Oltra (Compromís), ha manifestat: "Si he de posar un exemple de lleialtat institucional no posaria com a exemple a la senyora Gabriela Bravo". I ha repetit: "Si he de posar com a exemple de lleialtat institucional a algú mai posaré a Gabriela".

Per part seua, la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, en relació amb aquest assumpte, ha afirmat que és una "opinió personal de la consellera" i ha destacat que si es pot posar un exemple de lleialtat és el PSPV: "En tots els problemes que hi ha hagut judicialment que ha afectat algun dirigent de Compromís, el PSPV, tant a l'Ajuntament com en la Generalitat, ha apostat per l'acord, el consens i l'estabilitat", ha dit.

No valora la marxa de Marzà

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat, en relació amb la dimissió del conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que "sabia que estava cansat" però ha apuntat que no pot fer "més valoració".

L'alcalde de la ciutat ha assegurat que no podia valorar la decisió perquè s'havia assabentat de la mateixa feia mitja hora. "Sabia que estava cansat", és l'única cosa que ha asseverat.