Política

Ribó ironitza sobre la candidatura de Català a l'alcaldia: "Felicitats per guanyar les primàries a Camps"

1 minut

ribo_ayto

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha ironitzat sobre la candidatura de l'exconsellera d'Educació i actual diputada autonòmica pel PP a l'alcadía de València, Maria José Català, a qui ha felicitat per l'"èxit" de "guanyar les primàries del PP" enfront de l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, que "va manifestar en el seu moment que es presentaria".

Ribó ha realitzat aquestes declaracions després d'assistir al Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València, i que el secretari general del PP, Teodoro García Egea, haja anunciat que Català serà la candidata de la formació a l'Alcaldia de la ciutat en les pròximes eleccions municipals.

"El primer que he de fer és felicitar Maria José Català, per guanyar les primàries del PP. Crec que és un èxit perquè tenia un altre contrincant important com era l'expresident de la Generalitat, Paco Camps, que va manifestar en el seu moment que es presentaria", ha ironitzat el primer edil.

Ribó ha assenyalat que parlarà amb ella. "Jo la conec, no la conec molt perquè crec que que jo he estat bastant a València, ella crec que que des del 28 de desembre també és de València, és valenciana de la ciutat de València. Ja ens anirem veient, res més a dir. És una persona més al capdavant de la llista", ha afegit.

Si escau, ha puntualitzat que ell sí es presentarà a les primàries de Compromís quan les convoque el seu partit "i tinc la il·lusió de guanyar-les també, com ella", ha conclòs.