Política

Ribó espera revalidar el lideratge i celebrar "un resultat fantàstic futbolístic i polític"

1 minut

ribo_votando

L'alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar el càrrec, Joan Ribó, ha confiat a poder celebrar aquesta nit "un resultat fantàstic futbolístic" --per la consecució de la Copa del Rei per part del València CF-- i també "polític", ja que aspira a "renovar el lideratge" del govern de coalició de la Nau però "amb millors resultats".

Així ho ha manifestat Ribó, que ha exercit el seu dret a vot en el seu col·legi electoral, en el barri de Patraix, una mica més tard del que sol fer en haver tornat de matinada de Sevilla.

"Arribàvem a la quatre del matí amb molta satisfacció i algun que un altre nervi que encara no se m'ha passat; estic molt content d'haver ajudat a portar simbòlicament la Copa del Rei en el centenari", ha comentat.

Malgrat les celebracions, Ribó ha demanat que "la gent recorde que hui hi ha votacions i que és molt important la participació". Per al candidat, Compromís "ha fet una campanya molt satisfactòria i positiva".

"Acudim amb la confiança de renovar el lideratge d'una coalició amb millors resultats; al llarg d'aquests anys hem fet un bon treball i durant aquesta campanya hem explicat el treball realitzat i plantejat àmplies propostes. És un moment bo per a la ciutat, és un bonic dia que hem de corroborar i treballar votant. I aquesta nit ja ho celebrarem", ha acabat.