Política

Ribó descarta una ruptura del Govern de la Nau: "Les serps d'estiu moren quan s'acaba l'estiu"

1 minut

Ribo Pleno

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha restat importància aquest dilluns a les discrepàncies en el si del Govern de la Nau --format per Compromís, PSPV i València en Comú-- després de mantenir una reunió amb els portaveus d'aquests grups: "Les serps d'estiu moren quan s'acaba l'estiu", ha assenyalat.

El primer edil s'ha manifestat d'aquesta manera en ser preguntat per les declaracions del passat divendres de la portaveu del PSPV-PSOE en l'Ajuntament, primera tinent d'alcalde i regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, que va dir que, malgrat les últimes discrepàncies entre els socis de govern, "no hauria de" haver-hi una ruptura del Govern de la Nau abans de les eleccions. A més, va advertir que es "equivocarà" qui "sobreactue" per a cercar la "diferenciació i el vot dels ciutadans" en ser preguntada sobre una possible ruptura del Govern local.

Ribó ha explicat que s'ha produït una reunió "molt amable" en el matí d'aquest dilluns amb els portaveus de les formacions que sustenten el Govern municipal. En aquesta trobada han decidit quan es reuniran "per a elaborar el projecte de l'últim curs" i quan es celebrarà el debat de l'estat de la ciutat.

A més, han acordat que la setmana vinent participarà en la Junta de Govern local el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, "per a presentar-nos la informació sobre el Pla d'Actuació Integrada (PAI) del Grau", després de les discrepàncies sobre el PAI expressades en les últimes setmanes per Compromís i València en Comú.

"Açò és un indicador d'alguna cosa molt evident", ha continuat l'alcalde, "que les serps d'estiu moren quan s'acaba l'estiu i com sembla que l'estiu s'ha acabat doncs ja s'ha mort de fam", ha resolt.

Etiquetes: