Política

Puig espera comptar amb la "col·laboració" del Govern central per a pal·liar les conseqüències del temporal

1 minut

fotonoticia_20200121124150_1920

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat aquest dimarts el "greu mal" que està fent la borrasca Gloria al seu pas per la Comunitat Valenciana, "especialment en el litoral", i espera comptar amb la "col·laboració del Govern d'Espanya", per a una vegada concloga el temporal, "veure com som capaços de donar la volta" a la "complicada situació" que travessa la regió.

Puig s'ha pronunciat a l'inici de la seua intervenció en l'acte de presentació de l''Observatori del Treball Decent'. Les seues primeres paraules han sigut per a expressar la "solidaritat" del Govern valencià amb les famílies de les persones que van morir aquest dilluns a conseqüència del temporal, una dona sense sostre que dormia al ras a Gandia i un home d'uns 70 anys a Moixent.

El cap del Consell ha garantit que "per descomptat, la Generalitat treballarà per a donar resposta" a l'efecte de la borrasca Gloria en la Comunitat i ha apuntat que espera comptar "amb la col·laboració del Govern d'Espanya" perquè, una vegada concloga el temporal, "veure com som capaços de capgirar aquesta situació i, una altra vegada, tornar a eixir d'una complicada situació", ha conclòs.