Política

El PSPV-PSOE reclama a Facebook que permeta als usuaris utilitzar la denominació oficial dels municipis valencians

La diputada del PSPV-PSOE en Les Corts, Mercedes Caballero, adverteix que "al voltant de 130 municipis valencians que no estan registrats en l'aplicació"

1 minut

La diputada socialista a les Corts Valencianes, Mercedes Caballero

El PSPV-PSOE ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) amb la qual reclama a l'empresa Facebook que permeta als usuaris utilitzar la denominació oficial dels municipis valencians a l'hora d'indicar quin és el seu lloc de residència. La iniciativa, presentada per la diputada socialista en Les Corts, Mercedes Caballero, recull a més que els casos en els quals existisca una doble denominació oficial la xarxa social mantinguen les dues acceptacions i de llibertat a l'usuari.

En aquest sentit, la diputada ha advertit que "en l'actualitat hi ha al voltant de 130 municipis valencians que no estan registrats en l'aplicació, la qual cosa suposa en una certa forma una discriminació territorial per als seus veïns i veïnes": "No té sentit, per exemple, que un usuari de Torrent no puga posar en el seu perfil personal la seua procedència perquè solament se li permet posar Torrent".

Així mateix, Caballero ha recordat que "Facebook continua sent una de les xarxes socials més utilitzades a tot el món i al mateix temps és un important de font d'informació i publicitat de destinacions turístiques". "Demanem als organismes competents que inicie les accions oportunes perquè es resolguen els errors, que per defecte manté registrat el programa i que s'incloga la denominació oficial dels municipis valencians en la xarxa", ha conclòs.

Etiquetes: