Política

PSPV lamenta que el PP s'"aferre al passat" amb les conversions en zona de vianants: "Tenen nostàlgia del tub d'escapament"

1 minut

Estat actual de la plaça Sant Agustí

El portaveu dels socialistes a la ciutat de València i regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha lamentat que el PP de València "vol continuar aferrant-se al passat" en matèria de conversions en zona de vianants i "té nostàlgia el tub d'escapament".

En aquesta línia, considera que la conversió en zona de vianants de la Porta del Sol a Madrid "ridiculitza la campanya del PP en contra de les conversions en zona de vianants a la ciutat de València", ha asseverat en un comunicat.

Sanjuán ha indicat als 'populars' que "totes les ciutats estan emprenent un camí cap a una ciutat amb menys cotxes i més entorns per als vianants". "Ho estan entenent a tot el món i, no obstant això, a València continuen buscant qualsevol excusa per a criticar-les", ha retret, abans d'insistir que l'actuació de l'alcalde de Madrid en Porta del Sol "converteix en ridículs els arguments" de la portaveu del PP a València, María José Catalá".

En aquest sentit, ha lamentat l'"eixida de to" de la portaveu del PP la "comparació de l'actuació de Sant Agustí amb el brutalisme soviètic". "Estan en complet fora de joc i com més prompte millor rectifiquen menor serà el mal glop polític que hagen de passar", ha aconsellat.

"Catalá continua enyorant el tub d'escapament", ha declarat, al mateix temps que ha posat en valor l'estratègia desenvolupada per la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, per a "redistribuir els espais de la ciutat, generant a més dinamisme econòmic i entorns més segurs en aquests moments".

En canvi, ha assegurat que el PP "vol continuar aferrant-se al passat que suposa una ciutat pensada exclusivament per al cotxe". "El model de València ciutat de places que està liderant la vicealcaldessa Sandra Gómez contrasta molt amb el model reaccionari que abandera María José Catalá i que ha sigut esmenat fins pel seu propi partit a Madrid amb la conversió en zona de vianants de la Porta del Sol", ha conclòs.El portaveu dels socialistes a la ciutat de València i regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha lamentat que el PP de València "vol continuar aferrant-se al passat" en matèria de conversions en zona de vianants i "té nostàlgia el tub d'escapament".

Etiquetes: