Política

El PP denuncia que la crema de contenidors li costa prop de 800.000 euros a València

Per a Mª José Catalá aquestes xifres demostren que els carrers de la nostra ciutat necessiten més vigilància

1 minut

María José Catalá, portaveu del Partit Popular al Ajuntament de València

La reposició de la crema dels contenidors de residus a València ha costat a les arques municipals prop de 800.000 euros durant aquesta legislatura, "un alt cost del vandalisme i de la crema de material urbà i que demostra que és necessària més vigilància als nostres carrers", ha indicat la portaveu del PP a l'ajuntament de València, Mª José Catalá.

En resposta a les preguntes del Partit Popular plantejades a la Comissió d'Ecologia Urbana l'Ajuntament ha revelat que des d'inici de la legislatura s'han cremat 650 contenidors.

A més en el que portem d'any, el Consistori ha reconegut que s'ha realitzat 459 intervencions per incendis en mobiliari urbà i 1007 per actes vandàlics, la qual cosa ha suposat 186.650 euros destinats a reparació d'aquest mobiliari urbà cremat per vandalisme.

Per a Mª José Catalá, "aquestes xifres demostren que els carrers de la nostra ciutat necessiten més vigilància perquè el vandalisme i la crema de contenidors crea inseguretat i s'han de prendre mesures per a atallar-les."

"Lluitar contra el vandalisme és també una forma de respecte als veïns, que paguen els seus imposats dia després de per a poder comptar amb aquests serveis imprescindibles. A més part del pressupost es destina a reposar el mobiliari pel vandalisme i no es destina a invertir en els barris ampliant el mobiliari urbà", ha comentat el portaveu popular. 

Finalment, ha instat a Ribó "a atendre les peticions del PP, com la referent a la policia de barri, perquè ells són els que millor coneixen la zona i els que poden actuar de manera efectiva a lluitar contra el vandalisme en estar en la zona amb continuïtat".

Etiquetes: