Política

Ortiz denuncia "la impunitat amb què les empreses del germà de Puig segueixen contractant amb la seua administració"

1 minut

La presidenta del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, en una intervenció

La presidenta del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha denunciat hui "la impunitat amb la qual les empreses dels germans del president Puig continuen contractant amb la seua administració".

Així s'ha manifestat la diputada popular després de conéixer que A Punt ha tornat a adjudicar un contracte de 120.000 euros i per una duració de 4 anys a les empreses de comunicació del germà del president per a cobrir l'actualitat informativa de les comarques dels Ports i Alt Maestrat per a la televisió pública valenciana.

Eva Ortiz ha recordat que "aquestes empreses estan sent jutjades en aquests moments per no haver justificat bé les subvencions que han rebut per part del Consell de Puig i que ascendeix a més de 2 milions d'euros de diners públics".

Així, la diputada popular ha afirmat que "Francis Puig va reconéixer en seu judicial que havia justificat malament les subvencions i que el Consell mai li va reclamar ni va enlletgir res".

"No hi ha pudor per part de Puig per a continuar adjudicant a les empreses dels seus germans contractes públics. Ni donen explicacions, ni assumeixen responsabilitats, sinó tot el contrari tanquen l'orella al que està ocorrent en els jutjats per a continuar beneficiant a les empreses dels seus germans", ha afirmat Eva Ortiz.

En aquest sentit, la presidenta del GPP ha anunciat que "ja hem sol·licitat, tant al Consell de Puig, com a À Punt, tots els expedients de contractació amb les empreses dels Germans Puig". Així, el representant del PPCV en el Consell d'Administració de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació també ha sol·licitat l'expedient d'adjudicació.

Finalment, Eva Ortiz ha afirmat que "és molt fort que l'Advocacia de la Generalitat Valenciana seguisca sense personar-se en la causa per a defensar els interessos dels valencians i que mentre això no ocorre es continue contractant amb aquestes empreses".

Etiquetes: