Política

Oltra veu "esperança" en la negociació PSOE-Podemos: "Els serrells no haurien de ser un escull si la voluntat està clara"

1 minut

oltra_ep

La vicepresidenta del Govern valencià i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat que veu amb "esperança" la negociació entre el PSOE i Unides Podem per a formar govern i que "s'ha de materialitzar en una investidura del candidat Pedro Sánchez".

"Els serrells que queden per negociar no haurien de ser un escull quan la voluntat política està clara", ha manifestat aquest dimarts a preguntes dels periodistes, mentre els equips negociadors de PSOE i Podemos han començat passades les 11.00 hores la reunió en el Congrés per a reprendre les converses, a 13 dies que finalitze el termini per a convocar de nou eleccions el 10 de novembre si el líder socialista no és investit president.

Oltra ha confiat que de les negociacions eixirà "un govern dins del qual els ciutadans van expressar el 28 d'abril" en les eleccions. "Un govern --ha dit-- que pose en el centre a les persones i a tot allò que ens falta com a societat i que ens fa ser més felices: polítiques socials, polítiques que atenguen l'educació, la sanitat, els serveis socials, la investigació, la innovació, l'economia sostenible, la lluita contra l'emergència climàtica...".

"Tot això, que la majoria de persones va expressar en les urnes, s'ha de materialitzar en una investidura del candidat Pedro Sánchez, on la voluntat política és inequívoca d'una majoria parlamentària que vol afavorir aqueixa investidura", ha incidit.

Per tant, la líder de Compromís creu que "els serrells que queden per negociar no haurien de ser un escull quan la voluntat política està clara". "Vull posar més l'accent en l'esperança i no avançar un escenari que per a la majoria de ciutadans és indesitjable", ha reblat davant la possibilitat d'una volta a les urnes.

Etiquetes: