Política

Oltra després de la seua personació en la causa per presumpte encobriment d'abusos del seu ex: "No comente estratègies de defensa"

1 minut

La vicepresidenta Mónica Oltra en la roda de prensa posterior al Consell

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha declinat aquest divendres pronunciar-se respecte a la seua personació en la causa sobre el presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada, seguint la seua decisió de no comentar "estratègies de defensa" de ningú i en cap cas.

"Ja saben que no comente estratègies de defensa. No la comente d'uns altres i menys puc comentar la que m'afecta a mi, entre altres coses, perquè no depén de mi", ha respost la responsable autonòmica quan se li ha preguntat per aquest assumpte després de signar amb la secretària d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere, Ángela Rodríguez, el protocol d'aplicació en la Comunitat Valenciana del Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.

Mónica Oltra ha recordat també la seua condició d'"advocada" i ha assenyalat que "igual que un cirurgià no s'opera a si mateix" ella, com a lletrada, tampoc es defensa ni intervé en la seua defensa. "Igual que un cirurgià no s'opera a si mateix", ha insistit.

"Jo tinc un gran perill, soc advocada d'exercici i llavors he preferit no participar en l'estratègia de la defensa de la mateixa forma que un cirurgià no s'opera a si mateix perquè no té claredat de mires per a això", ha agregat sobre aquest tema.

Etiquetes: