Política

Monasterio (Vox) defensa el pin parental enfront de "l'adoctrinament"

2 minuts

monasterio

La portaveu de Vox en l'Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, ha defensat aquest dimecres el 'pin parental' enfront de l'"adoctrinament del pancatalanisme" i ha instat al PP i Ciutadans en la Comunitat Valenciana a "posar-se del costat de la llibertat" i donar suport a la Proposició No de Llei presentada per Vox en el parlament autonòmic per a la implantació d'aquesta mesura.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans a les portes de Les Corts Valencianes, després de participar en els tres minuts de silenci que han guardat els parlamentaris valencians per l'últim assassinat masclista a Moraira.

Monasterio ha explicat que ha vingut a València "a defensar la llibertat enfront d'aquells que volen imposar la seua ideologia i enfront d'aquells que s'atreveixen a dir que els xiquets són de l'Estat i no dels pares" i ha defensat el 'pin parental' com "la millor eina perquè els pares ens puguem defensar d'aquells que volen prendre les aules per a imposar una ideologia".

Per aquest motiu, espera que el Partit Popular i Ciutadans a Les Corts Valencianes "sàpien posar-se del costat de la llibertat perquè dubtosament podran defensar la llibertat, l'educació i als valencians enfront de l'adoctrinament del pancatalanisme si no s'atreveixen a defensar el pin parental", ha apuntat.

Monasterio insta a totes dues formacions a "fer un pas ja de valentia" per a "estar amb els pares, i amb la llibertat" enfront de la senyora Celaá (ministra d'Educació), enfront dels comunistes, enfront del socialisme que el que fa és imposar la dictadura i vol arrabassar-li als pares als seus fills i entrar fins a l'últim racó de les nostres cases a dir-nos com hem de pensar, com hem de parlar i com ells volen educar als nostres fills".

Monasterio confia en que "el PP i Ciutadans entenguen que aquesta és una batalla fonamental" i que "l'educació és el que forja les futures generacions, la qual cosa fa que els nostres xiquets tinguen capacitat i independència de pensament i de criteri i que, en un futur, puguen triar i construir un futur en llibertat".

Preguntada pels arguments del PPCV per a no donar suport a la PNL sobre el pin parental que assenyalen que existeix jurisprudència del Tribunal Suprem en contra,Monasterio creu que "el PP no ha llegit la Constitució amb detall" i ha assenyalat que "el (article) 27.3 ho detalla perfectament i preval el dret dels pares al fet que siguen respectades les seues conviccions morals i religioses". "No sé si el PP ara es desmarcarà de la defensa de la Constitució, espere que no", ha remarcat.

La dirigent de Vox confia que "Cs i el PP es posen de costat de la llibertat, si no, els seus votants hauran de reflexionar molt seriosament què és el que han votat perquè algú que diu que defensa la llibertat i arrabassa el dret dels pares a educar als seus fills en llibertat és algú que es posa del costat de la dictadura del socialisme, i jo espere que el partit Popular i Ciutadans no siguen ací".