Política

Mamen Peris, Narciso Estellés i Teresa Ortiz, representants valencians en l'Executiva Nacional de Ciutadans

1 minut

Compromissaris valencians en l'Assemblea de Ciutadans

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mamen Peris, el regidor a l'Ajuntament de València i secretari d'Acció Institucional, Narciso Estellés, i la secretària d'Organització de Cs a la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz, formen part des de hui de l'Executiva Nacional de Ciutadans.

A més, Mamen Peris assumirà el càrrec de secretària nacional d'Acció Electoral de Cs i estarà en l'Executiva permanent del partit, el nucli dur dels liberals a Madrid sota la direcció d'Adrián Vázquez com a nou secretari general i Patricia Guasp com a portaveu política.

Peris ha assumit "aquest apassionant repte amb una gran responsabilitat" i ha assegurat que es posen a "treballar des del primer minut per a demostrar als ciutadans que el projecte liberal és més necessari que mai". "La Comunitat Valenciana tindrà un pes molt important dins del partit a Espanya i serà motor de canvi", ha destacat durant el desenvolupament de la VI Assemblea General de Ciutadans.

"Ni plegats al PP ni plegats al PSOE; Ciutadans té un espai propi", ha explicat la nova membre de l'Executiva Permanent, qui ha afirmat que "treballarem amb dedicació perquè tots els espanyols tinguen l'opció de votar a Cs en les municipals, en les autonòmiques i en les nacionals".

Etiquetes: