Política

La Generalitat veu positiva la "solució mixta" d'Adif perquè els AVE arriben a Atocha i Chamartín

1 minut

El conseller Arcadi España amb la nova targeta SUMA

El conseller de Mobilitat, Arcadi España, ha valorat positivament la proposta d'Adif que huit AVE arriben a l'estació d'Atocha i la resta acaben a Chamartín, per la qual cosa ha demanat a les operadores ferroviàries que tinguen "voluntat d'acord, diàleg i sensibilitat" per a aconseguir aquesta "solució mixta".

Així ha valorat la possibilitat plantejada per l'empresa pública, en lloc de la seua decisió inicial que l'AVE Madrid-Levante únicament arribara a Chamartín i no a Atocha.

España, després d'una visita a l'aeroport de Castelló al costat del president Ximo Puig, ha remarcat que és una cosa que ha d'acordar-se conjuntament amb les operadores privades (Avlor, Ouigo i Iryo), a les quals ha emplaçat a donar suport a aquesta solució que "permet a la Comunitat estar connectada amb les dues estacions".

A més, ha recordat que el govern valencià ja es va mostrar en contra que els AVE arribaren només a Chamartín i així li ho van transmetre al Ministeri de Transports, per la qual cosa ha assegurat que la proposta d'Adif és "positiva".

Etiquetes: