Política

La Generalitat accepta la cessió d'immobles a Llíria per a destinar-los a centre d'Integració Social per a persones amb problemes mentals

Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives els immobles lliures de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa

1 minut

Palau de la Generalitat Valenciana

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, realitzada per l'Ajuntament de Llíria, dels immobles situats al carrer Farmacèutic Marqués Gil número 4 d'aquesta localitat, per a destinar-los a un centre d'Integració Social per a l'atenció de persones amb problemes mentals.

En concret, es tracta d'un local en planta baixa de 756,11 m² i quatre places de garatge de 25 m² de superfície útil cadascuna d'elles. Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Generalitat els immobles lliures de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

El passat 29 de juliol de 2021 el consistori de Llíria va acordar la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, a la Generalitat d'aquests immobles per a destinar-los a centre d'Integració Social per a l'atenció de persones amb problemes de salut mental. A proposta de la Sotssecretaria de Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives el passat 18 de novembre es van iniciar els tràmits legals oportuns per a l'acceptació de la cessió.

El consistori de Llíria, per part seua, procedirà a l'eliminació de qualsevol obstacle que puga impedir o dificultar l'execució del projecte previst.

Els immobles cedits s'incorporaran a l'Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic social assistencial adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

En cas d'incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l'immoble a la corporació local i es donarà de baixa l'espai de l'Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Etiquetes: