Política

L'oposició interrogarà a Puig per la situació econòmica i sanitària i el Botànic per la corrupció i els pressupostos

1 minut

El president de la Generalitat, Ximo Puig, intervé durant un ple de Les Corts

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, respondrà en la sessió de control del pròxim dimecres 27 a preguntes de l'oposició sobre la situació econòmica i sanitària i altres dels seus socis de govern sobre la "corrupció generalitzada" i els pròxims pressupostos autonòmics.

Des de l'oposició, la síndica del PP en Les Corts, Mª José Catalá, realitzarà una pregunta general sobre com valora Puig "la situació econòmica i social de la Comunitat Valenciana".

Com a portaveu de Ciutadans, Ruth Merino es limitarà a preguntar al president sobre quines mesures ha pres per a millorar la sanitat pública valenciana.

De Vox, Ana Vega vol saber si el govern del Botànic pensa reduir les "partides ideològiques i despeses supèrflues" dels pressupostos autonòmics de 2022 per a destinar-les a les necessitats reals dels valencians.

Entre els grups del govern, el síndic de Compromís, Fran Ferri, interrogarà a Puig per com valora l'impacte que ha tingut "la corrupció generalitzada durant els governs del PP" i per "quants diners robats als valencians s'ha recuperat".

I la portaveu de Unides Podem, Pilar Lima s'interessarà per "en quina mesura el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2022 recull l'esperit programàtic del Botànic i dels partits que el conformen".

Etiquetes: