Política

Fuset valora l"actitud reivindicativa" del govern de Ribó davant Madrid i la "receptivitat" del central

1 minut

balance-fallas-fuset

El portaveu de Compromís en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha valorat aquest dimarts l'"actitud reivindicativa" davant Madrid del govern que presideix l'alcalde Joan Ribó i que al costat d'aquesta coalició conformen PSPV i València en Comú. Així mateix, ha destacat la "receptivitat" que davant aqueixes reivindicacions té el Govern central que presideix el socialista Pedro Sánchez.

Fuset s'ha pronunciat d'aquesta manera en al·lusió a la reunió celebrada aquest dilluns entre Joan Ribó i el ministre de Foment, José Luis Ábalos, per a abordar projectes dependents d'aquest departament relacionats amb València com el soterrament de les vies de Serradora, el canal d'accés dins del desenvolupament del Parc Central o l'ampliació de la V-21.

L'edil ha manifestat la seua "satisfacció" per aqueixa trobada, després del qual es va conéixer la decisió de Foment d'encarregar un estudi informatiu per a iniciar la redacció del projecte d'aquest soterrament.

"És clau en el canvi d'etapa que hi haja receptivitat i també l'actitud del govern de Joan Ribó, que no es queda afònic en passar el pantà de Contreras i plantar-se a Madrid. Aquest és un govern que defensa els interessos valencians i que té una agenda pròpia, una agenda de reivindicacions clau com el soterrament de les vies de Serradora i les qüestions referides a Parc Central i al transport públic metropolità", ha declarat.

Pere Fuset ha assegurat que l'equip de govern de l'Ajuntament de València no deixarà "de reivindicar mai" a Madrid "governe qui governe".