Política

El PP fa una crida al "seny" per a "frenar la traïció a la qual el PSOE pretén sotmetre a Espanya"

1 minut

pp-senado

La senadora del PP Salomé Pradas ha fet una crida al "seny" per a "frenar la traïció a la qual el PSOE pretén sotmetre a Espanya", que "està per damunt" del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, "dels seus interessos i els seus egos".

Per a Pradas, la "traïció que ha arrancat" aquest dissabte amb una investidura "que pacta amb colpistes, independentistes i separatistes és la mostra més clara del poc que li importa al PSOE el nostre país", ha asseverat el PP en un comunicat.

"L'ego i el protagonisme del candidat, que no ha dubtat a vendre al nostre país per ocupar la presidència del Govern, ens condueix a la vora del precipici", ha criticat, al mateix temps que ha lamentat que Sánchez "no dubte a qüestionar a la Junta Electoral Central per a assegurar-se un pacte amb els qui han sigut inhabilitats i condemnats".

En aquest sentit, ha assegurat que el PP defensarà a Espanya dels qui desitgen trossejar-la". "L'abisme al qual ens condueix el PSOE ha de transformar-se en oportunitats, prosperitat i creixement. Com ho hem fet cada vegada que hem governat, invertint en la costa, garantint inversió per a Rodalia o desdoblegant l'A-7", ha asseverat.

A més, ha defensat que "el pressupost de 2018, que el PP va aprovar amb el vot en contra dels socialistes, és el que hui encara garanteix estabilitat i desenvolupament a Espanya, però que acabarà amb un Govern d'Espanya sotmés als desitjos d'independentistes i comunistes".

Finalment, la senadora 'popular' ha assenyalat que "en un escenari econòmic en el qual la desacceleració s'aferma i es tradueix ja en un increment interanual de l'atur a la nostra província, el PP defensarà l'ocupació i l'ocupació enfront dels qui ja han anunciat la fi de la reforma laboral que va garantir treball i futur" i "ho farà frenant les pujades d'impostos que ja han anunciat Sánchez i el seu soci Iglesias i exigint prosperitat enfront dels qui destrueixen les oportunitats".