Política

El PP de València participa a la manifestació del camp a Madrid: "S'ha d'actuar ja"

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, s'ha traslladat hui a Madrid en un dels autobusos habilitats per AVA

1 minut

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina

El Partit Popular de la ciutat de València s'ha unit hui a la manifestació del camp que s'ha celebrat a Madrid i on s'han concentrat centenars de milers de persones de tota Espanya amb el lema "El món rural desperta" per a exigir al Govern de Pedro Sánchez "respecte cap al camp i cap als qui el mantenen viu, la fi dels greuges que pateixen des de diversos dels ministeris i, sobretot, un pla de xoc per a afrontar l'escalada imparable de costos de producció, agreujades ara per la invasió a Ucraïna.

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, s'ha traslladat hui a Madrid en un dels autobusos habilitats per AVA per a participar en "aquesta marxa històrica". "Donem suport a les reivindicacions del camp perquè són ells, gràcies al seu esforç i sacrifici els qui fan possible que les famílies tinguen productes de qualitat en la seua nevera. Per això, no podem posar-nos de perfil i des del PP donem suport a les seues reivindicacions", ha assenyalat Mundina.

Mundina ha assenyalat que "la millor manera de cuidar i protegir el nostre medi ambient és cuidant i protegint els nostres agricultors. Lamentablement, l'esquerra que dirigeix València i la Comunitat fa tot el contrari. No podem imposar criteris mediambientals restrictius si no garantim un preu just pel producte que es cultiva. És moment de demanar al Govern dignitat i respecte als agricultors.".

El regidor ha recordat que en aquest moment el camp pateixen una pujada del 96% de l'energia respecte a fa un any, un 150% en fertilitzants i un 35% en pinso. "El govern ha de reaccionar i aprovar immediatament mesures extraordinàries per a alleujar l'escalada de costos de producció. Ha de realitzar inversions en modernització de regadius i no llevar ni una gota d'aigua al camp valencià".

 

Etiquetes: