Política

El nou Bono 10 de Metrobus suma 2.400 usuaris diaris en els primers mesos

2 minuts

Bono10dies

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), ha registrat més de 2.400 noves persones usuàries del Bono10 en els dos primers mesos de funcionament de la iniciativa, període en el qual s'han venut 11.000 títols.

Així, des del passat 1 de març, aquest bo per a viatjar per l'àrea metropolitana de València, ha sigut utilitzat 72.455 vegades en desplaçaments en MetroBus, les línies dels quals faciliten el transport a 2.400 persones diàriament.

"Amb aquest nou títol es millora notablement la mobilitat per als ciutadans i ciutadanes dels municipis més pròxims a la ciutat de València, ja que disposen d'un bo que els permet estalviar un 30% en el preu del bitllet i els incentiva a utilitzar el transport públic", ha afirmat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

"Per a la Generalitat -ha prosseguit el màxim responsable de Mobilitat-, és fonamental que tots els valencians i valencianes tinguen a l'abast de la seua mà un sistema de transport públic que, amb la vertebració del territori i la millora de la connectivitat de la població, contribuïsca a consolidar la igualtat d'oportunitats en afavorir l'exercici d'altres drets com l'accés als serveis públics".

Arcadi España, qui ha valorat l'acolliment del nou titule per part de les persones usuàries de les línies d'autobús de MetroBus, ha mantingut una reunió aquest dimecres amb el director de la Autoritat de Transport Metropolità de València, Manuel Martínez, i la secretària autonòmica d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, María Pérez, en la qual han revisat la implantació i acolliment del nou títol.

Bono10 per a MetroBus

Aquest nou bo de 10 viatges serà vàlid per a la xarxa de MetroBus i té un preu de 7,20 euros, 10,40 euros, 14,00 euros i 20,00 euros per als desplaçaments entre una, dos, tres i quatre zones segons el pla zonal de la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV). Les tarifes seran, per tant, equiparables a les de la targeta TuiN de Metrovalencia.

Així mateix, aquest bo permet un transbord en la xarxa de MetroBus durant els 60, 90, 110 o 120 minuts següents a la primera validació, segons les zones transitades i es pot adquirir en estancs, quioscos i punts de venda habilitats, en l'aplicació RecargaMobilis, en la taquilles i màquines d'autovenda de la xarxa d'FGV i en l'oficina d'atenció al client de la ATMV.

Etiquetes: