Política

El Govern diu que a l'abril es "multiplicarà per tres" l'arribada de vacunes

1 minut

vacunas covid

La portaveu del Govern, María Jesús Montero, ha assegurat aquest dimarts, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que a l'abril es multiplicarà "per tres" l'arribada de vacunes contra el coronavirus, si bé ha demanat intensificar les mesures de prevenció enfront de la Covid-19.

I és que, tal com ha detallat, en els últims dies l'evolució dels contagis "no és tan bona com ens agradaria" i, de fet, en algunes comunitats autònomes la incidència acumulada a set dies continua augmentant.

"Si no corregim aquesta tendència podem tornar a escenaris ja coneguts en anteriors ones", ha advertit, per a recordar que el control de la pandèmia "depén de l'actitud de cadascun i de la responsabilitat amb la qual s'afronten els moviments i interaccions socials".

Dit això, Montero ha destacat el "bon ritme" que està tenint la campanya de vacunació, si bé ha insistit que encara no s'ha arribat a una fase de relaxació enfront de la Covid-19. "No podem permetre'ns cap mena de descuit", ha resolt.