Política

El Consell aprova la contractació d'emergència del subministrament de 300.000 mascaretes i del servei de desinfecció de la Conselleria d'Educació

1 minut

Conselleria d'E

El Ple del Consell ha aprovat la declaració d'emergència de la contractació, per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, del subministrament de 300.000 mascaretes infantils reutilitzables així com el servei de desinfecció de les instal·lacions de la seu central de la conselleria.

Per a dur-ho a terme, Educació invertirà un total de 648.525 euros, dels quals 585.000 euros aniran destinats a l'adquisició de mascaretes infantils reutilitzables i 63.525 euros al servei de desinfecció.

Entre els materials necessaris per a afrontar la grave crisi sanitària es troben els que resulten imprescindibles per a la prevenció dels contagis i que afavoreixen la protecció individual, com són les mascaretes.

Així mateix entre les mesures necessàries en matèria de prevenció de riscos laborals enfront de la COVID-19, per la reincorporació gradual del personal als seus llocs de treball, és convenient i necessari dur a terme una desinfecció de les instal·lacions segons els procediments homologats i aprovats pel Ministeri de Sanitat.

Així, davant de la urgència d'abordar les actuacions per a pal·liar aquesta situació, s'han dictat les resolucions de 26 i 28 maig, per les quals es declara d'emergència el subministrament de 300.000 mascaretes infantils reutilitzables, així com el servei de desinfecció de la seu central de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.