Política

Cs proposa noves ajudes per al turisme per als mesos de “temporada baixa”

1 minut

Turisme en la Comunitat Valenciana

Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha proposat crear noves ajudes per a impulsar el turisme en la Comunitat Valenciana en els mesos de "temporada baixa", especialment en l'últim trimestre de l'any. La iniciativa presentada en forma de Proposició No de Llei (PNL), pretén promoure nous mercats per a diversificar el turisme, establint, des de Turisme Comunitat Valenciana, convenis que s'adapten a les diferents demandes del sector.

El portaveu de Cs de l'àrea de Turisme, Carlos Gracia, ha instat que "el Govern done una moratòria dels crèdits ICO a les empreses del sector turístic" que com ha explicat Gràcia "pateixen molt en els mesos de tardor i hivern, i més ara amb la inflació". El diputat liberal ha assenyalat que "des de les associacions empresarials ja s'ha avisat del fre de reserves que hi haurà una vegada vaig passar la temporada estival", i "per a un sector que encara no s'ha recuperat del tot dels dos anys d'inactivitat, és molt important que l'Administració estiga al seu costat".

A més, des de Cs s'ha demanat a la Conselleria competent promoure el Turisme MICE, de negocis i congressos, "a través d'un diagnòstic de la competitivitat i la demanda que aquesta nova forma de turisme té en el nostre territori", ha afegit Gracia. En aquesta línia, el parlamentari ha subratllat "la importància d'adaptar-se als canvis conjunturals i promoure ajudes per a un sector tan important en el creixement econòmic de la Comunitat Valenciana".

Etiquetes: