Política

Compromís critica el discurs de Mazón "buit de contingut i entregat a Vox"

1 minut

Isaura Navarro

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro, ha opinat que el discurs del president de la Generalitat, Carlos Mazón, durant l'acte institucional del 9 d'Octubre ha sigut "buit de contingut i entregat a Vox".

Navarro, en declaracions als mitjans després de l'acte, ha felicitat els premiats en un "dia molt important per al poble valencià".

La representant de Compromís ha enlletgit a Mazón que en la seua intervenció durant l'acte "no ha parlat de violència masclista, que és un problema social que pateix el poble valencià greument i necessita una resposta amb unitat".

De la mateixa manera, ha retret també l'absència d'esment al canvi climàtic. "Patim una emergència climàtica i no li importa", ha comentat.

Així, en la seua opinió, el discurs del president "deixa clar que entrega el territori valencià a l'especulació" i ha asseverat que Mazón "parla de llibertat quan presideix un govern de la censura". "La realitat és que les paraules buides reflecteixen que ha entregat completament el Consell a Vox", ha resolt.

Etiquetes: